Nyckeln till vår framgång ligger i vår flexibla och kostnadseffektiva affärsmodell

Enorama Pharmas affärsmodell är att utveckla och tillverka konsumentvänliga medicinska tuggummi med hjälp av vår ChewMed®-teknologi. Viktiga aktiviteter som FoU, kliniska studier, regulatoriska ärenden och annat outsourcas till globala partners. Försäljning och marknadsföring är utlicensierad till våra kunder.

Tack vare detta kan vi hålla organisationen smidig, flexibel och kostnadseffektiv. 

PRIVATE LABEL
  • Private label – konsumentföretag marknadsför och säljer produkten under eget varumärke
  • Lean/agile – företaget har en kostnadseffektiv organisation genom externa partnersamarbeten
  • Produktion – outsourcad, vilket resulterar i låga fasta kostnader och minimal kapitalbindning

INTRESSERAD? KONTAKTA OSS!

KONTAKT

Licens- och leveransavtal

Enorama Pharma kommer att kommersialisera sin teknologi genom licens- och leveransavtal med läkemedelsföretag, apotek, tobaksbolag och konsumentvaruföretag som marknadsför och distribuerar produkterna under eget varumärke.

Med vår affärsmodell kan kunderna ange sina unika krav gällande substans, tuggummits form, färg och smak.

Vår första produkt, ett mer konsumentvänligt nikotingummi, är färdigt för försäljning och ett flertal avtal med partners har tecknats.

Nya terapeutiska tillämpningar kommer att utvecklas tillsammans med olika partners.

Affärsutveckling

På Enorama Pharma värdesätter vi partnerskap och samarbete. Vår framtida framgång bygger på ett strategiskt urval av globala samarbeten och partnerskap. Vi tror att vi genom nära samarbeten kan utveckla och leverera det bästa värdet för våra kunder.

Enorama Pharma söker licensieringspartners och distributörer för vårt unika tuggummi. Läkemedelsföretag och andra potentiella partners med intresse av att utveckla tuggummiadministrerade substanser är välkomna att kontakta oss. Tillsammans kan vi utveckla nya, unika produkter som passar ert företag och era kunders behov. Vi är alltid öppna för nya idéer och samarbete med andra företag inom vår bransch.

Om ni har en affärsutvecklingsmöjlighet som ni vill diskutera, tveka inte att kontakta oss via info@remove-this.enorama.remove-this.se.