Toppbetyg för NIC-S i USA

2021-05-25

Kort efter den amerikanska försäljningsstarten av NIC-S, Enoramas Nicotine Pouches, har den första recensionen publicerats. Till vår stora glädje får NIC-S höga betyg rakt igenom. Chad Jones heter killen som på sin oberoende fakta-/nyhets-/recensionssida Snubie.com gjort en rejäl och ordentlig testrunda av fyra av de fem NIC-S-smakerna. Alla smakerna har tre olika nivåer på styrka.

Snubie har gjort grundlig research på NIC-S och tagit till sig kärnan i vår produkt- och varumärkespresentation. Speciellt noteras NIC-S miljövänliga förpackning och NIC-S ambition att erbjuda 100 % tobaksfria nikotinprodukter till konsumenterna. 
- Oslagbart, enligt Chad Jones och snubie.com. Miljövän som han säger sig vara.

Det är viktigt att den delen av kommunikation är tydlig och når fram. Mycket av den storytelling som finns kring varje smakupplevelse är på många sätt uppskattad och kommenterad.

Betyget då? Ja, smak- och effektprefenser är självklart väldigt personliga, vilket är något Snubie.com påpekar i sina kommentarer. På en skala från 1–5 är recensionen uppdelad efter Design (pouch), Aroma (doft), Mouthfeel (känslan i munnen), Flavor (smak), Effect (nikotinhalt), och Longevity (varaktighet).

Allt sammantaget ger Snubie NIC-S ett betyg på mellan 3.17 och 3.42, vilket han själv anser ska uppfattas som ett väldigt bra betyg. Speciellt eftersom han hittills aldrig gett någon testad produkt ett högre betyg än en fyra.

 

Därför, sett mot detta, är siffrorna NIC-S erhållit i toppklass. I betyget görs också  en bedömning av hur nikotinstyrkan matchar den som skulle erhållits från en viss mängd tobak eller cigaretter. Där matchar 3, 6 och 9 mg väldigt väl de vanligaste konsumtionsvanorna av tobak i USA enligt Snubie.

Sammanfattningsvis anser Snubie att NIC-S verkligen har något att erbjuda dem i USA som letar efter alternativa nikotinprodukter. NIC-S produktserie är bra överlag menar Chad Jones, som säger sig ha smakerna Mixed Berry, Sweet Orange och Spiced Cinnamon som personliga favoriter. Fresh Mint återstår att prova, vilket vi såklart ser fram emot. Detta är en lovande start på en spännande amerikansk försäljningsresa.

Läs gärna mer av de utförliga och personliga recensionerna på Snubie.com.
Se också de filmade inslagen på YouTube där du möter Chad Jones i hans egen värld.

Chad Jones har länge förespråkat en rökfri miljö och började redan 2009 blogga om de alternativa nikotinprodukter som finns att erbjuda tobaksanvändare. Plattformen Snubie.com är resultatet av ett mångårigt personligt intresse från Chad Jones. Detta i kombination med behov uttryckt av läsare och följare om initierade kommentarer och recensioner kring allt som händer kring det som definieras som snus och inte minst begreppet harm reduction.   

Följ också NIC-S på hemsidan, Facebook och Instagram.