Välkommen Erika Gama Vidal!

2022-04-29

Möt Erika Gama Vidal. Ny Project Manager hos Enorama Pharma. Med sin kompetens kliver Erika in i Enoramas organisation med nyfikna ögon och hög energi.

-Min erfarenhet från projektledning i företag med internationell verksamhet - Axis, Tetra Pak, Orkla, Blackberry, IKEA för att nämna några – kommer att vara till stor nytta i den marknads- och försäljningsfas som Enorama befinner sig i, säger Erika.

-Jag vet hur viktigt det är med en tydlig struktur och uppföljning i marknadsbearbetningen. Att skapa mätbarhet i alla initiativ som tas och som genomförs. Jag drivs av att skapa bästa förutsättningar för tillväxt och försäljning.

Erika blev nyfiken på Enorama av flera orsaker. Dels hur ett i jämförelse litet företag gjort ett stort intryck på en konkurrensutsatt marknad. Dels hur Enoramas produkter har en tydlig plats i ett större hälsofrämjande perspektiv, där tobaksanvändning kan reduceras och på sikt tas bort. Att hjälpa någon att sluta med tobaksrök i lungorna är en angelägen och viktig fråga också ur ett samhällsekonomiskt perspektiv.

-Jag imponeras av hur Enorama tänker stort och modigt. Hur företaget är trygga i sin erfarenhet och sin produktportfölj, med siktet inställt på en global marknad. Försäljningen är i gång på många håll och intresset växer hela tiden. Detta är resa jag definitivt vill och tänker vara med på. Mitt första möte med VD Mats Rönngard blev också en rejäl ögonöppnare och inspirationsboost i upplevelsen av engagemang och passion för helheten han förmedlade. Om white pouches. Om möjligheter. Om viljan att lyckas. Och nu vill jag lära mig allt!

Med rötter i Brasilien, Italien och Schweiz hamnade Erika i Sverige där hon har bott och arbetat på flera ställen i landet. Att det till sist blev Malmö hänger ihop med Erikas stora passion för vattensport av olika slag.

- Jag anmälde mig till en kitesurfingkurs, stannade en vecka, blev förälskad i staden och dess närhet till dess olika delar och inte minst: Närheten till vatten.  

Yoga och att odla sina egna grönsaker också något som står högt upp på listan.

Vi hälsar Erika varmt välkommen till Enorama Pharma.