Crowd of People Walking Down Walkway Past Stores, Blurred Motion

Affärsmodell

Flexibel & kostnadseffektivt

Enorama Pharma AB fokuserar på utveckling och tillverkning av konsumentvänliga medicinska tuggummin, innovativa nikotinersättningsprodukter och medicinsk cannabis. Vårt mål har från början varit att bli en ledande global leverantör av medicinska tuggummin, utvecklade genom vår ChewMed®-teknologi. Vi arbetar i en flexibel och kostnadseffektiv affärsmodell där viktiga funktioner som produktion, regulatoriska frågor och kliniska prövningar är outsourcade till globala partners. I huvudsak arbetar vi som ett B2B-företag där våra produkter säljs till läkemedelsföretag, apoteksföretag och detaljhandelskedjor under Private Label, en affärsmodell som under 2021 utökas med försäljning under eget varumärke inom kategorin tobaksfritt, vitt snus.

I vår egen organisation finns en gedigen kärnkompetens kring nikotinersättningsprodukter, tillverkningsmetoder, R&D, licensiering och avtal. En unik, komplex och omfattande kunskapsresurs, vilken skapat vår verksamhetsnisch på en global arena.

Den plattformsmodell Enorama Pharma tillämpar tillåter varje kund att genom Private Label specificera sin önskade branding och design. Kunden säljer sedan produkten till konsument under eget varumärke. För oss har affärsmodellen Private Label inneburit lägre kostnader för marknadsföring och distribution, jämfört med egen försäljning direkt mot konsument. Men vår affärsmodell ska också möjliggöra att fånga nya och omedelbara affärer. Taktiska förändringar som har sin plats också i en övergripande affärsstrategi. Affärsområdet icke-medicinska nikotinprodukter öppnar dörren för nya intäkter sprungna ur en strategiskt utökad affärsmodell.

Enorama Pharma har utvecklat ett tobaksfritt, vitt snus och investerat tid och kraft i ett eget unikt varumärke: NIC-S®.
Redo att introduceras för försäljning B2C i både Europa och Nordamerika under 2021.

Affärsutveckling

Partnerskap & Samarbete

På Enorama Pharma värdesätter vi partnerskap och samarbete. Vår framtida framgång bygger på ett strategiskt urval av globala samarbeten och partnerskap. Vi tror att vi genom nära samarbeten kan utveckla och leverera det bästa värdet för våra kunder.

Enorama Pharma söker licensieringspartners och distributörer för våra produkter. Läkemedelsföretag och andra potentiella partners med intresse av att utveckla tuggummiadministrerade substanser är välkomna att kontakta oss. Tillsammans kan vi utveckla nya, unika produkter som passar ert företag och era kunders behov. Vi är alltid öppna för nya idéer och samarbete med andra företag inom vår bransch.

Om ni har en affärsutvecklingsmöjlighet som ni vill diskutera, tveka inte att kontakta oss via info@enorama.se.